בלב מתחם מסעדות במתחם הנמל גלאטה, שוכנת לה מסעדת קראקוי גולווגלו, המסעדה עם השם המסובך נפחתה אי שם בשנת 1843 ומאז ועד היום נחשבת לאחת מהמקומות עם הבאקלוואות הטעימות ביותר בכל איסטנבול.
ממליצה במיוחד לטעום את באקלוואות השוקולד, לא טעמתם משהו דומה לזה – בהתחייבות.
דבר נוסף חשוב מאוד הוא לא להיבהל מהתור שעלול להיות ארוך לפעמיים, המקום הזה פועל כמו בית חרושת מקצועי במיוחד.
ואל תשכחו לארוז כמה באקלוואות הביתה 🙂
ניתן להגיע למסעדה באמצעות קו החשמלית הכחול מספר T1 ולרדת בתחנת Tophane.